Contact
we horen graag van u
 • Bezoekadres
  Bezoekadres:
  Loire 150
  2491 AK Den Haag

  Postadres:

  Postbus 152
  2260 AD Leidschendam

  Tel: 070-4440650
  Fax: 070-4440661
  E-mail: info@bureauleiding.nl
 • Google maps


  Locatie op Google Maps
 • Inschrijven nieuwsbrieven
 • BureauLeiding op YouTube


  Ga naar YouTube

Bezoekadres

U kunt contact opnemen met BureauLeiding via het contactformulier links in het menu.

Een beschrijving van de route per openbaar vervoer en auto naar BureauLeiding vind u hieronder.

 

Routebeschrijving

Als u met de auto komt, kunt u doorrijden tot gebouw C (aldaar uw auto parkeren) en bij de receptie van Synthesium doorgeven dat u op bezoek komt bij BureauLeiding.

Gebouw Castellum, ingang C, Het Synthesium, Loire 150, 2491 AK Den Haag

 

Openbaar vervoer

 

Vanaf Den Haag CS per metro

Neem vanaf het tramplateau op Den Haag centraal HTM-tramlijn 3 of 4 naar Zoetermeer. Of neem ter hoogte van de treinen de Erasmuslijn van de RET naar Rotterdam Hofplein. Stap uit bij halte Forepark. Vanaf de halte loopt u naar links langs de weg. Het Castellum ziet u bij de rotonde rechts liggen. naar het Forepark. Op de Loire 150 vindt u ons op ingang C, Het Synthesium.

 

Eigen vervoer

 

Vanuit Amsterdam

Vanaf de A4 neemt u voor het knooppunt Prins Clausplein de afslag Leidschendam/Forepark-Leidscheveen (8). Aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf over de snelweg. Op de eerst volgende splitsing bij de verkeerslichten weer rechtsaf. Het Castellum ziet u zich aan uw linkerhand. Rij de rotonde driekwart rond en ga meteen linksaf het terrein op. Op de Loire 150 vindt u ons op ingang C, Het Synthesium.

 

Vanuit Utrecht of Den Haag

Op de A12 richting Den Haag volgen. Op het knooppunt Prins Clausplein richting Amsterdam (A4) volgen. Op de A4 richting Amsterdam neemt u de afslag Leidschendam/Forepark-Leidscheveen (8). Aan het eind van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. Het Castellum ziet u zich aan uw linkerhand. Rij de rotonde driekwart rond en ga meteen linksaf het terrein op. Op de Loire 150 vindt u ons op ingang C, Het Synthesium.