praktijkvoorbeelden
23 jun 2020

Rioolrenovatie in Garderen

Rioolrenovatie in Garderen Wateroverlast bij zware regenval was al jaren een groot probleem in Garderen. Daarbij kwamen vanuit de directe omgeving van een voormaling zuiveringsterrein in het buitengebied regelmatig stankklachten. In opdracht van de gemeente Barneveld én Waterschap Vallei en Velu...
praktijkvoorbeelden
08 jun 2020

Vernieuwing Amstelveenlijn

De Amstelveenlijn, de veelgebruikte tramlijn tussen Amsterdam Zuid en Amstelveen Westwijk, was dringend aan vernieuwing toe. Deze tramlijn is al sinds 1990 in gebruik en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste tramlijnen in het regionale vervoer. De sneltrams waren verouderd, hadden ...
praktijkvoorbeelden
07 mei 2020

Wandelpad van drijvende buizen in Vlaardingen

Uitlichting projectbezoek in samenwerking met één van de leden van BureauLeiding. Lees meer hoe van drijvende buizen een wandelpad is gemaakt.
praktijkvoorbeelden
15 apr 2020

Gemeente Zundert kiest voor infiltratie riool

Uitlichting projectbezoek in samenwerking met één van de leden van BureauLeiding. Lees meer waarom er gekozen is voor infiltratie riool.
praktijkvoorbeelden
19 dec 2018

De Tuinen van Ursem in Gemeente Koggenland

Een van de leden van BureauLeiding levert voor dit project de materialen voor het rioleringsstelsel, waaronder inspectieputten, PP buizen, PVC buizen en hulpstukken aan Blankendaal Obdam.
praktijkvoorbeelden
27 sep 2018

Nieuw dorp Hoef en Haag

Tussen Vianen en Hagestein wordt een compleet nieuwe dorp gebouwd: Hoef en Haag. Een van de leden van BureauLeiding levert voor dit project de materialen voor het rioleringsstelsel.
Heeft u een suggestie voor een praktijkvoorbeeld?